behanger

Vliesbehang

Uitgekeken op de print van je oude behang? Is het tijd om weer te behangen? Overweeg dan eens vliesbehang. Het is sterk en gemakkelijk aan te brengen. Wij behangen met vliespapier en onze hulpdienst bespaart je veel kopzorgen bij het perfect aanbrengen van je nieuwe vliesbehang. Fotobehang of gekleurd behangpapier is ook gemaakt van dit behang.

lijmen
roller
kwast
behangen

Zoek je een behanger? Wij zijn je graag van dienst!

Wat is vliespapier?

Vliesbehang bestaat uit twee lagen. De toplaag is vaak van papier maar ook wel van vinyl. De laag daarachter zorgt voor het succes van dit behang. Die is van een vlies. Dat maakt dit behang veel sterker dan het normale papierbehang. Het vliespapier vervormt niet en leent zich uitstekend voor wanden met kleine scheurtjes of gaten. In feite is er een speciaal soort vliesbehang voor dat type onregelmatigheden. Dat wordt renovlies of ook wel renovatievlies genoemd.

Onze behangers noemen vliesbehang snelbehang. Dat zegt iets over de vlotte verwerking van dit behang. Anders dan bij gewoon behang, smeer je deze bedekking niet in met lijm. Je zet de lijm op de muur en daardoor is vliespapier makkelijker aan te brengen dan gewoon papierbehang.

Het gemak van vliesbehang

Wij zijn in het leven geroepen om je in contact te brengen met behangers die weten wat ze doen. Ook met vliesbehang. Kiezen voor vliespapier is kiezen voor de volgende voordelen:

  • geen luchtbellen achter het behang
  • verwaarloosbare krimp bij vliesbehang
  • inweektijd is niet nodig
  • plaktafel is niet nodig
  • scheurt niet snel
  • zeer gemakkelijk weer te verwijderen

Deskundig plakken voor jouw prijs

Vliespapier is dus snel aangebracht. Onze behanger staat klaar voor je klus. Hij doet eerst de voorbereiding, schuurt muren ruw af, maakt de ruimte stofvrij en dekt al het schakelmateriaal goed af. Dan tekent hij met behulp van een waterpas eerst een verticale lijn, snijdt de stroken en verdeelt de lijm adequaat over het muurdeel waar hij gaat plakken. De stroken plaats hij van boven naar beneden en drukt het vliespapier goed aan om luchtbellen te weren. Onze behanger zet de stroken haarfijn tegen elkaar.

Benut onze service en vraag vrijblijvend offertes aan voor je behangklus. Onze behangers zijn volledig op de hoogte van de kwaliteit van goed vliesbehang zodat je daar geen zorgen over hebt. Onze hulpdienst geeft met vliespapier je ruimtes weer prettig aanzien en dat voor een kleinere prijs dan je verwacht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.