behanger

Soorten behang

Bij Behang-ploeg heb je keuze uit vele verschillende soorten behang tegen de scherpste prijzen. Voor elke stijl hebben wij wel wat in huis. Wij zijn op de hoogte van de laatste woontrends en helpen je graag adviseren welk soort behang het beste in jouw huis past.

lijmen
roller
kwast
behangen

Zoek je een behanger? Wij zijn je graag van dienst!

Vliesbehang

Vliesbehang is een behang met een toplaag van papier of vinyl en met een rug van vlies. De voordelen van dit behang zijn: geen krimp, geen luchtbellen, geen inweektijd en er is geen plaktafel nodig. Dit behang is makkelijk aan te brengen en makkelijk te verwijderen.

Vinylbehang

Vinylbehang is een behang met een kunststoffen toplaag van vinyl die is aangebracht op een papieren onderlaag. Vinylbehang is waterbestendig en kan dus ook in vochtige ruimtes worden gebruikt.

Glasweefsel/Glasvezel behang

Glasweefsel is een wandbekleding van één meter breed en bestaat volledig uit glasvlies. Het behang is duurzaam, decoratief en sterk bekledingsmateriaal voor muren en plafonds binnenshuis. Het materiaal is ongevoelig voor vocht en goed bestand tegen vlammen. Daarnaast is het vormvast en stootvast. Standaard glasweefsel moet worden overgeschilderd. Glasweefsel is ideaal voor nieuwe of werkende muren.

Papier

Papierbehang is een veelgebruikte behangsoort en relatief goedkoop. Papierbehang staat garant voor mooie heldere kleuren. Dit soort behang wordt veel toegepast in slaapkamers en kinderkamers.

Duplex

Duplex behang bestaat uit twee lagen papier. Hierdoor is het sterker dan het gewone papierbehang en scheurt minder snel.

Smartpaper

Smartpaper is een behang waarbij de papieren bovenlaag verbonden is met een vlies- of non-wovendrager. Door dit dragermateriaal is het behang stabiel en makkelijk te verwerken. Kwalitatief is smartpaper erg goed materiaal. Het behang wordt aangebracht met een speciale lijm voor vlies- en non-wovenmateriaal. Door deze lijm kan het behang gemakkelijk verwijderd worden zonder de wand te hoeven afstomen.

Wij behangen alle soorten behang op de muur of plafond. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bij Behang-ploeg werken we snel en effectief tegen de scherpste prijzen. Vraag nu gratis een vrijblijvende offerte aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.